Welkom!

Uitgelicht

Van harte welkom op de site van de O.B.S. Hannie Schaft in Zandvoort. Onze school staat bekend om haar gezellige karakter met veel aandacht voor de individuele leerling.

Op deze site houden onze leerlingen en wij u graag op de hoogte van nieuwtjes en actualiteiten. Onze ‘juniorredacteurs’ doen, op deze website, regelmatig verslag van de vele activiteiten in en buiten de school. Deze artikelen schrijven zij vanuit hun eigen beleving en plaatsen wij ongecensureerd op onze site. Wij wensen u veel leesplezier!

In de onderstaande lipdub krijgt u een digitale rondleiding van onze leerlingen door onze school:

Sinterklaasfeest met surprises in groep 5

Groep 5 en 6 op ontdekking door Zandvoort

Speurtocht (Luna groep 5),

De speurtocht was heel leuk. We leerde heel veel over vroeger. We hadden een foto boekje van vroeger en een kaart waar we wisten waar we naar toe moesten. We gingen met 7 groepjes. Ik zat in het groepje met Nick, Myrthe, Jimmy.