Groep 8 wint het Jeugddebat

Het jeugddebat (door Nash en Berni uit groep 8),

Nash en Berni gingen maandag 11 december naar het jeugddebat. We werden ontvangen met een lekkere lunch. Tijdens die lunch werd uitgelegd wat er ging gebeuren in de raadszaal. Toen dat allemaal duidelijk was gingen we met z’n alle naar de raadszaal toe. Daar kregen we nog even uitleg over de microfoons waar we in moesten praten. Toen alles duidelijk was wachtten we op de burgemeester, de twee wethouders en de griffier. Na een tijdje kwamen zij de raadszaal ook in. Toen kregen we allemaal een hand van de burgemeester, de twee wethouders en de griffier. Toen zij allemaal gingen zitten begonnen we het debat. Het eerste punt dat we behandelde was Reddingszwemmen of  bijzondere sporten.

Zandvoortse Courant • NUMMER 50 • 14 DECEMBER 2017

krant-groot-debat-2017-dec